Hvordan foregår det når man bliver interviewet?

Når jeg kommer ud til dig/jer for at filme og lave interview, så foregår det udenfor jeres bolig eller arbejdsplads eller et nærmere aftalt sted. Men altid udenfor. Det foregår på afstand og UDEN fysisk kontakt.

Vi laver en aftale om en dag og et tidspunkt. Jeg kommer ud og stiller op. Jeg bruger et zoomobjektiv, så vi kan holde de min. 5m afstand. Lyden kommer via en mikrofon på en arm der sættes op inden I kommer ud. Når jeg har sat op og er klar, kommer I ud, og så laver vi interviewet, der foregår som en samtale. Regn med ca. 15 min.

Interview og optagelser laves med min 5m sikkerhedsafstand og der er INGEN fysisk kontakt!

Hvem er jeg? – Læs mere her!

Interesseret i at dele din/jeres historie?

Jeg er meget fleksibel ift. tidspunkter. Kommer også gerne i weekenden. Interview/filmoptagelse foregår på sikker afstand og der er ingen fysisk kontakt!

Hvis du udfylder ovenstående formular, så giver du mig lov til at kontakte dig. Det samtykke kan trækkes tilbage når som helst.